top of page

OPRITTEN & TERASSEN IN ALLE VORMEN EN STIJLEN

Een oprit laten aanleggen in waterdoorlatende bestrating? Of je terras in keramische tegels, klinkers of gepolierd beton aanleggen? De Wolf-Herreman is de ideale partner voor hoge kwaliteit en vakkundige afwerking in de aanleg  van terrassen en opritten.

TUINAANLEG VAN A TOT Z

Zowel voor de aanleg van een volledig nieuw terras, oprit en tuin als voor het her aanleggen van bestaande bestrating bij een renovatieproject kan je bij ons terecht. Ook voor het plaatsen van omheiningen en het uitvoeren van klinkerwerken ben je bij De Wolf-Herreman aan het juiste adres. Wij maken van je tuin een echte droomplek die perfect aansluit bij je woningstijl. 

ENKELE MOGELIJKHEDEN & REALISATIES VOOR DE AANLEG

Hieronder vind je enkele mogelijkheden voor de aanleg van je terras en/of oprit, wil je meer realisaties zien klik dan even door naar de pagina realisaties zelf of hieronder

Op onze andere pagina's vind je meer informatie over de aanleg van terrassen en opritten zelf, de verschillende mogelijke waterdoorlatende en water passerende oplossingen voor uw project, duurzame en energiezuinige tuinverlichting, en nog veel meer. 

Veel surf plezier.

bottom of page