top of page
De Wolf David & Herreman Virginie

REVIEWS

Onderstaande reviews zijn met bijhorende foto's zodat je kan zien dat het echte reviews zijn. De reviews zijn verkregen via verscheidene kanalen. Het staat er ook steeds bij vermeld. Wij vinden het belangrijk dat je de reviews kan linken aan bestaande beelden.

DE REVIEWS

 

Project Haacht | Facebook Review

Project Haacht | Facebook review

We hadden een vrij groot renovatieproject voor ogen en zochten liefst één aannemer voor ons totaal project. Die hebben we dan ook gevonden in De Wolf-Herreman!

We hebben David en zijn zoon Dylan meerdere weken bij ons aan het werk gehad. De weersomstandigheden waren niet altijd even optimaal, en zoals bij elk renovatieproject kamp je al wel eens met een paar onverwachte verrassingen. Of in ons geval wijzig je als klant tijdens de werken je intitiële uitvoeringsplannen. Zelfs dan was er ruimte voor gesprek en werden de werken correct aangepast.

Wij mochten de uitgevoerde werken dan ook als zeer positief ervaren en kunnen De Wolf-Herreman absoluut aanraden!

Project Pellenberg | Google review

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Voor de heraanleg van onze terrassen in Belgische blauwe hardsteen deden we beroep op firma De Wolf - Herreman.
Al tijdens de offerte fase bleek David goed te luisteren en kennis van zaken te hebben. Niettegenstaande de soms technisch moeilijke omstandigheden (ovalen lichtstraten ingewerkt in het terras, discrete goten, weinig speling voor verval voor afloop van het terras, …), hebben David en zijn team voor alle uitdagingen een voorstel en oplossing.
De werken werden proper en secuur uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!
Zoek je een vakman voor je oprit of terras, vraag zeker David even om een voorstel te maken! Voldoet je voorstel aan je verwachtingen, dan moet je niet twijfelen!

Services: Afgraven en egaliseren, Betonwerkzaamheden, Terrasbestrating

Project Bonheiden | Facebook vermelding

Project Winksele

Een welgemeende waardering voor het vakmanschap dat de firma heeft getoond. Het was prima over heel de lijn! van advies, uitvoering tot afhandeling! Sinds vorige week is mijn nieuwe granieten tuinpad en de arduinen bestrating te bewonderen met een nieuw tuinhuis erop. Na de aanleg van de nieuwe gazon in de Lente kan het alleen nog maar beter worden

Project Herent | Google review

De Wolf - Herreman ingeschakeld om onze oprit en terras te betegelen en klinkels te leggen. Geen seconde spijt van gehad. Van het eerste tot het laatste moment overleg gehad om tot het mooiste resultaat te komen. Super mooi gedaan, top werk. Mooie uitvoering en zeer fijne samenwerking! Nen dikke merci!

Project Leuven | Google review

Prima ervaring, professioneel en alles volgens afspraak. David is veel meer dan een terrasplaatser: een allrounder die ook andere technische problemen ziet en correct oplost met kennis van zaken.

Zeker een aanrader !

bottom of page