top of page

HET HEEL VERHAAL

OVER ONS

David De Wolf van De Wolf-Herreman | Opritten & Terrassen en zijn vrouw Virginie Herreman hebben samen een erkend bouwbedrijf opgericht in Tremelo, maar werken in de ruime omgeving van Keerbergen, Rotselaar, Haacht, Leuven, Mechelen, Aarschot, enz... David is een gediplomeerde vloerder en tegelzetter. Het aanleggen van Opritten & Terrassen is onze passie en onze specialiteit evenals de gehele buitenafwerking. We scholen ons bovendien continu bij om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe ontwikkelingen en producten om u de beste oplossing voor uw situatie te garanderen en te werken met de nieuwste methodes en materialen. David heeft zijn passie geleerd bij zijn vader, die ook hij zelfstandige vloerder was maar intussen met pensioen is. 

David De Wolf

ONZE MISSIE

Uw dromen omzetten in een uitgevoerd project.. Wij hebben als doel een vooruitstrevend en betrouwbaar bouwbedrijf te zijn,
Wij willen een kwalitatief hoogwaardig product leveren door mee te denken met de opdrachtgever en vooral vooruit te denken voor de opdrachtgever.
Kortom: Maatwerk voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Virginie Herreman

ONZE VISIE

Leveren wat een opdrachtgever echt wil. Wij willen voor U als opdrachtgever meerwaarde genereren zonder meerwerk! Kortom: Vakwerk voor een eerlijke prijs. Duidelijke en gedetailleerde offertes die alles omvatten vinden wij belangrijk. Wij zetten niet vol in op de goedkoopste materialen en goedkoopste prijs.

Daarentegen willen wij innovatief, duurzaam maatwerk leveren voor de beste prijs/ kwaliteit verhouding.

Wij streven ernaar om meerwerk tot een minimum te beperken. Voorafgaand aan het aanneming dient er duidelijkheid te zijn over, de uitvoering zodat er tijdens of achteraf (vrijwel) geen extra kosten in rekening worden gebracht. In de huidige aanbestedingsmarkt is meerwerk gek genoeg gewoon geworden. Wij doen hier niet aan mee.

 

Transparantie in prijs & kwaliteit; Eerlijk bouwen, daar draait het om!

Virginie Herreman
bottom of page