MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK !

Hier kan U zelf een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte.

 

Wij trachten steeds zo snel mogelijk te antwoorden op jullie mails, echter is het van tijd zo druk dat wij niet kunnen volgen. Daarom is het makkelijker dat U even een afspraak maakt via onze online tool. U kan dan ook meteen zien welke de voor ons beschikbare momenten zijn.

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG!

DW|H Buitenaanleg

 

​Telefoon

+32 16 90 56 56

 

Email

david.de.wolf@dewolf-herreman.be

 

Openingsuren

Mon - Fri: Op afspraak
​​Saturday: Op afspraak

Success! Message received.

BELANGRIJK: Wij reageren altijd, heeft U geen antwoord gehad binnen een redelijke termijn, laat het ons weten dan hebben wij uw mail misschien niet gehad. Of is ons mail in uw spam beland.

Vooral met Gmail ondervinden we problemen, Check zeker uw spam.

Hou er wel rekening mee dat wegens hoge druktes het soms net iets langer duurt voor we kunnen antwoorden.

Online een afspraak gemaakt en geen reactie? laat het ons eveneens weten a.u.b..

T.a.v. autohandelaars: We hebben niets te koop, het heeft geen nut om ons mails en sms te sturen, wij zullen simpelweg niet reageren.

SHOWROOM FABRIKANTEN

Het aanleggen of herinrichten van tuin, terras of oprit doe je maar één keer. Denk daarom goed na alvorens je een beslissing neemt. Wil je de kleuren, de formaten en de vele combinatiemogelijkheden eerst eens in het echt en op meer dan één tegel bekijken? Kom dan rustig rondkijken in de toonzaal van onze fabrikanten. Je vindt er een actueel overzicht van hun assortiment.

Wil je een persoonlijke begeleiding, maak via ons een afspraak of meldt bij het maken van een rechtstreekse afspraak dat je via ons gestuurd bent. Indien U dat wenst komen we met U even mee.

Marlux
Marshalls Rumst
ONS VINDEN:

Jagerslaan 14, 3120 Tremelo

 

OPRIT &

TERRASSEN