top of page
Steentapijt

GRINDTAPIJT VOOR BUITEN

Grindtapijt

WATERDOORLATEND STEENTAPIJT​

Eerst en vooral is een steentapijt zeer scheur- en slijtvast en waterdoorlatend dankzij een open structuur. Zo zal je geen last hebben van plasvorming op het terras bij felle regen. Daarnaast is dit materiaal ook beschermd tegen vriestemperaturen of heel hoge temperaturen. Ook hoef je je geen zorgen te maken over aangroei van mos of onkruid. Mits een minimum aan onderhoud zal deze groene begroeiing achterwege blijven.

VERSCHILLENDE TOEPASSINGEN GRINDTAPIJT​

Een steentapijt kan je buiten ook perfect aanleggen als wandelpad in de tuin, als oprit of parking, rond je zwembad of zelfs op een balkon. Gewoonlijk wordt er ook een rand voorzien rondom het steentapijt. Die kan bijvoorbeeld gemaakt zijn uit arduin, aluminium of beton.

HEB IK EEN VERGUNNING NODIG?​

Check best altijd even op het omgevingsloket & bij je gemeente of je een vergunning nodig hebt.

Nuttige linken:

Omgevingsloket Vlaanderen

Er zijn heel wat redenen te bedenken waarom een steentapijt een uitstekende materiaalkeuze is voor jouw terras. Steentapijt, ook wel grindtapijt of korrelvloer genoemd, is een naadloze vloer op basis van kwartskorreltjes en hars. Deze moderne vloer is makkelijk in onderhoud en verkrijgbaar in enorm veel kleuren.

Anker 1
bottom of page