top of page

Acerca de

20230515_084847.jpg

ONZE OFFERTES

OFFERTE OP MAAT

Onze offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wij streven naar kwaliteit en eerlijkheid, daarom proberen wij ook niet de goedkoopste te zijn, maar daarentegen willen wij, innovatief, duurzaam maatwerk leveren voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Wij werken volgens de technische voorschriften van de fabrikanten en het technisch centrum bouw.

VRIJBLIJVENDE OFFERTES

Leveren wat een opdrachtgever echt wil. Wij willen voor U als opdrachtgever meerwaarde genereren zonder meerwerk! Kortom: Vakwerk voor een eerlijke prijs. Duidelijke en gedetailleerde offertes die alles omvatten vinden wij belangrijk. Wij zetten niet vol in op de goedkoopste materialen en goedkoopste prijs. Is dit toch belangrijker voor U? Laat het ons dan even weten.

Wij streven ernaar om meerwerk tot een minimum te beperken. Voorafgaand aan het aanneming dient er duidelijkheid te zijn over, de uitvoering zodat er tijdens of achteraf (vrijwel) geen extra kosten in rekening worden gebracht. In de huidige aanbestedingsmarkt is meerwerk gek genoeg gewoon geworden. Wij doen hier niet aan mee.

 

Transparantie in prijs & kwaliteit; Eerlijk bouwen, daar draait het om!

ADVIES

Advies vinden wij belangrijk, daarom nemen wij graag onze tijd om U zo goed mogelijk verder te helpen. Dit kan bij U thuis, bij ons op kantoor of via videocall. We beginnen altijd met een persoonlijk kennismakingsgesprek waarin u ons exact uitlegt wat U van uw project verwacht. Wij geven U graag raad en technisch advies.

ERKEND AANNEMER

 

Wij zijn een erkende aannemer. We hebben een erkenning bij de overheid maar zijn ook voor het topmerk MARLUX een Certified member (De Wolf - Herreman BV | Marlux) zoals ook bij MARSHALLS zijn wij een erkende aannemer, maar U kan natuurlijk ook voor een andere fabrikant van tegels en stenen kiezen zoals Stone&Style by Ebema, Sheys, Artstone, enz. alle kleuren, vormen en legpatronen zijn mogelijk. We maken graag tijd voor U vrij om U te helpen te kiezen.

Laten we samenwerken

Neem contact op zodat wij samen u project kunnen verwezenlijken

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
bottom of page