top of page

Acerca de

Waterdoorlande bestrating

VRIJBLIJVENDE OFFERTES

Onze offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wij streven naar kwaliteit en eerlijkheid daarom vinden we het belangrijk een gedetailleerde en zo compleet mogelijk offerte te bezorgen zonder verassingen op het einde van de rit.

 

We willen op de juiste manier werken, innovatief zijn, duurzaam maatwerk leveren voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Wij werken volgens de technische voorschriften van de fabrikanten en het technisch centrum bouw buildwise.

OFFERTE OP MAAT

Leveren wat een opdrachtgever echt wil. Wij willen voor U als opdrachtgever meerwaarde genereren zonder meerwerk! Kortom: Vakwerk voor een eerlijke prijs. Duidelijke en gedetailleerde offertes die alles omvatten vinden wij belangrijk. Wij zetten niet vol in op de goedkoopste materialen en goedkoopste prijs. Is dit toch belangrijker voor U? Laat het ons dan even weten.

Wij streven ernaar om meerwerk tot een minimum te beperken. Voorafgaand aan het aanneming dient er duidelijkheid te zijn over, de uitvoering zodat er tijdens of achteraf (vrijwel) geen extra kosten in rekening worden gebracht. In de huidige aanbestedingsmarkt is meerwerk gek genoeg gewoon geworden. Wij doen hier niet aan mee.

 

Transparantie in prijs & kwaliteit; Eerlijk bouwen, daar draait het om!

ONTWERP NIEUWE INRICHTING TERRAS EN OPRIT

 

Ben je van plan om jouw terras opnieuw te gaan bestraten? Of ga je een nieuwe oprit aanleggen in je voortuin, zijtuin of achtertuin? Wil je een ontwerp van hoe je terras of oprit er ongeveer zal uitzien, graag tekenen wij dit voor je uit. Vraag zeker naar de kostprijs.

ADVIES

Advies vinden wij belangrijk, daarom nemen wij graag onze tijd om U zo goed mogelijk verder te helpen. Dit kan bij U thuis, bij ons op kantoor of via videocall. We beginnen altijd met een persoonlijk kennismakingsgesprek waarin u ons exact uitlegt wat U van uw project verwacht. Wij geven U graag raad en technisch advies.

ERKEND AANNEMER

 

Wij zijn een erkende aannemer. We hebben een erkenning bij de overheid maar zijn ook voor het topmerk MARLUX een Certified member (De Wolf - Herreman BV | Marlux) zoals ook bij MARSHALLS zijn wij een erkende aannemer, maar U kan natuurlijk ook voor een andere fabrikant van tegels en stenen kiezen zoals Stone&Style by Ebema, Sheys, Artstone, enz. alle kleuren, vormen en legpatronen zijn mogelijk. We maken graag tijd voor U vrij om U te helpen te kiezen.

Laten we samenwerken

Neem contact op zodat wij samen u project kunnen verwezenlijken

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
bottom of page