Disclaimer, Beleid personen gegevens en Cookies

Disclaimer.

Deze website is eigendom van De Wolf-Herreman BVBA

 

Contactgegevens:

 

Naam en adres firma: De Wolf-Herreman BVBA, Emiel Van Der Veldestraat 64, 3120 Tremelo

Tel: 016 90 56 56

Fax: 016 90 56 59

E-Mail : david.de.wolf@dewolf-herreman.be of administratie

0ndernemingsnummer: BE0542.383.517

 

Inzamelen van informatie – Privacy en gegevensbescherming

 

De meeste informatie op deze website is beschikbaar zonder dat er persoonsgegevens moeten worden verstrekt. Wanneer de gebruiker toch om persoonlijke informatie gevraagd wordt, zal deze informatie enkel gebruikt worden voor doeleinden die strikt aansluiten bij de dienstverlening van en door De Wolf-Herreman op basis van de contractuele relatie als gevolg van de bestelling of registratie dan wel op basis van haar gerechtvaardigd belang om diensten te verlenen en u hiervoor te contacteren. De informatie over u wordt u op verzoek meegedeeld. U kan deze, indien nodig, laten verbeteren of wissen. Daartoe volstaat het ons te mailen op david.de.wolf@dewolf-herreman.be of administratie@dewolf-herreman.be . Bent u het niet eens met de manier waarop De Wolf-Herreman uw gegevens verwerkt, kan u klacht indienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit (www.privacycommission.be – Drukpersstraat 35 te 1000 Brussel). Meer informatie over de manier waarop De Wolf-Herreman omgaat met uw gegevens vindt u in het algemeen beleid inzake gegevensbescherming op onze website .

 

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden:

 

Aansprakelijkheid

De op deze website beschikbaar gestelde informatie is met de grootste zorg samengesteld. Uiteraard is deze informatie richtinggevend en door de beknoptheid niet altijd volledig. Voor verdere en concrete uitleg kan u met De Wolf-Herreman contact nemen via mail. Gelet op onze middelenverbintenis, wijzen we elke aansprakelijkheid af voor schade van welke vorm dan ook die voortvloeit uit het gebruik van de aangeboden informatie.

 

www.dewolf-Herreman.com en Cookies

www.dewolf-Herreman.com maakt gebruik van "cookies" om uw bezoek aan onze websites zo optimaal mogelijk te laten verlopen en cookies geven ons de mogelijkheid om de website te optimaliseren. De cookies op onze internetpagina's slaan geen persoonlijke gegevens op.

Een aparte cookie onthoudt uw aanmeldgegevens. Bij het inloggen kan u aangeven dat u niet wenst dat deze cookie geplaatst wordt.

U kan uw internetbrowser zodanig installeren dat cookies niet worden geaccepteerd, dat u een waarschuwing ontvangt wanneer een cookie geïnstalleerd wordt of dat de cookies nadien van uw harde schijf worden verwijderd. Dit kan u doen via de instellingen van uw browser (via de help-functie). Hou er hierbij wel rekening mee dat bepaalde grafische elementen niet correct kunnen verschijnen, of dat u bepaalde applicaties niet ten volle zal kunnen gebruiken.

Beleid van personen gegevens
Update gedateerd mei 2018

De Wolf-Herreman BVBA, gevestigd te Emiel Van Der Veldestraat 64, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

We vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. In deze privacyverklaring lichten we graag toe hoe we dat doen. Heb je hier vragen over, dan helpen we je graag! Je kunt ons bereiken via david.de.wolf@dewolf-herreman.be

Persoonsgegevens die De Wolf-Herreman verwerkt

Mocht je alleen onze website bezoeken, dan maken wij wel gebruik van cookies maar de gegevens die wij hiermee opslaan, zijn altijd anoniem. Bekijk ons cookiebeleid. We verwerken pas je persoonsgegevens nadat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt, voor bijvoorbeeld het ontvangen van onze nieuwsbrief, offerte, enz. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij mogelijk verwerken, afhankelijk van de product of dienst die je afneemt:

  • Voor- en achternaam

  • Geslacht

  • Bedrijfsnaam

  • (Zakelijk) adresgegevens

  • (Zakelijk) Telefoonnummer

  • (Zakelijk) E-mailadres

  • Financiële bedrijfsgegevens zoals BTW nummer, KvK nummer en bankrekeningnummer

  • IP-adres

  • Locatiegegevens

  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website

  • Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt

De Wolf-Herreman verwerkt geen Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via david.de.wolf@dewolf-herreman.be, dan verwijderen wij deze informatie.

De Wolf-Herreman verzamelt geen bijzondere persoonsgegevens zoals gegevens over religieuze overtuigingen, politieke opvattingen, etnische afkomst, gezondheid of seksuele gerichtheid.

Met welk doel verwerkt De Wolf-Herreman persoonsgegevens

We verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Om de betaling af te kunnen handelen nadat je een product of dienst hebt afgenomen.

  • Om je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om de dienst uit te voeren die je hebt afgenomen

  • Om je te informeren over (wijzigingen van) onze diensten en producten die je eerder hebt afgenomen.

  • Om de nieuwsbrieven en mailings te verzenden waarvoor je je hebt aangemeld. Hiervoor kun je je altijd afmelden via een link in de mail.

  • Om op basis van je surfgedrag ons aanbod van producten en diensten op je voorkeuren af te stemmen. Dit doen we alleen met jouw toestemming.

Geautomatiseerde besluitvorming

De Wolf-Herreman neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen (algoritmes) die nadelige gevolgen kunnen hebben voor jou.

Hoe lang De Wolf-Herreman persoonsgegevens bewaart

Persoonsgegevens mogen niet langer bewaard worden dan noodzakelijk is. De bewaartermijn is afhankelijk van het doel waarvoor we de gegevens hebben gekregen of verzameld en van eventuele wettelijke plichten om gegevens te bewaren. Heb je hier vragen over, dan kun je contact opnemen met david.de.wolf@dewolf-herreman.be.

Delen van persoonsgegevens door De Wolf-Herreman met derden

We delen jouw persoonsgegevens met business partners en derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Ook in enkele andere gevallen verstrekken wij jouw persoonsgegevens aan derden, maar dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming hiervoor.

Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om eenzelfde niveau van beveiliging te garanderen en de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te bewaken. Wij blijven verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die De wolf-Herreman gebruikt

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. We gebruiken meerdere cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door De Wolf-Herreman en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou hebben in een computerbestand naar jou of een andere door jou genoemde organisatie te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar david.de.wolf@dewolf-herreman.be.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op jouw verzoek.

We willen je er op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe De Wolf-Herreman persoonsgegevens beveiligt

We nemen de bescherming van jouw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op via david.de.wolf@dewolf-herreman.be

We hebben de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:

  • Servers en apparaten van onze medewerkers zijn uitgerust met actuele beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.

  • We versturen jouw gegevens alleen via beveiligde internetverbindingen (TLS, voorheen SSL) . Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje.

  • Toegang tot persoonsgegevens is beveiligd met 2-factor authenticatie.

  • Toegang tot persoonsgegevens vanaf mobiele apparaten is ingeperkt en wordt actief gemonitord.

Wijzigingen in het privacy- en cookiebeleid

Het is niet ondenkbaar dat ons privacy- en cookiebeleid in de nabije toekomst wordt uitgebreid of gewijzigd. We raden je daarom ook aan om regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn doorgevoerd. Als deze wijzigingen zeer ingrijpend van aard zijn, zullen we er voor zorgen dat ze op een duidelijke en opvallende manier gecommuniceerd worden.

[Versie 1.0 – april 2018]

Cookies

De Wolf-Herreman maakt gebruik van cookies en overige technieken zoals JavaScript en Tracking pixels. Wij willen jouw privacy waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek(en) aan onze website verbeteren, daarom vinden wij het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij cookies gebruiken. Hieronder geven wij informatie over het gebruik van deze technieken.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine, eenvoudige tekstbestandjes die jouw computer of mobiele apparaat opslaat wanneer je onze website bezoekt

Wat zijn de overige technieken?

JavaScript en tracking pixels zijn standaard internettechnieken die er samen met cookies voor zorgen dat een systeem informatie kan verzamelen (JavaScripts), deze in kleine, eenvoudige tekstbestandjes kan opslaan (cookies) en vervolgens kan versturen.

Cookies en overige technieken worden gebruikt bij vrijwel alle bestaande websites.

Door gebruik te maken van cookies en andere technieken zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat:

  • Het surfen op onze website leuker en makkelijker voor je wordt;

  • We kunnen meten hoe onze website wordt gebruikt en waar we deze nog kunnen verbeteren;

  • We kunnen herkennen welk apparaat (mobiel, tablet of desktop) je gebruikt als je bij ons op bezoek bent.

Cookies van derden

Via onze website worden ook cookies van derden geplaatst en maken wij gebruik van cookies van derden. Dit gebeurt altijd volledig anoniem. Op het gebruik van cookies door andere bedrijven is het privacy- en cookiebeleid van het desbetreffende bedrijf van toepassing.

Welke cookies gebruiken wij? In het kort:

1. Functionele cookies of noodzakelijke cookies

Functionele cookies zorgen ervoor dat onze website naar behoren functioneert.

2. Analytische cookies

Met analytische cookies verzamelen wij met behulp van derden statistieken over het gebruik van onze website door de gebruikers. Deze statistieken geven ons onder meer inzicht in hoe vaak we worden bezocht en waar we onze website kunnen verbeteren. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de ervaring met onze website voortdurend geoptimaliseerd wordt. Voor deze statistieken gebruiken wij o.a. Google Analytics en Hotjar. Jouw IP adres wordt altijd eerst anoniem gemaakt voordat de statistieken worden opgeslagen.

3. Marketing cookies

Tot slot plaatsen wij marketing-cookies die jouw surfgedrag bijhouden. Ook cookies uit embedded content afkomstig van social media sites zoals Facebook, YouTube, LinkedIn, Twitter vallen onder deze categorie.

Op websites van derden kun je advertenties van De Wolf-Herreman tegen komen. Om deze promoties en advertenties relevant te houden maken wij gebruik van cookies. De advertentiecookies maken het mogelijk dat:

  • We kunnen bijhouden welke advertenties je al hebt gezien;

  • We kunnen bijhouden hoe vaak je een advertentie al hebt gezien;

  • We kunnen voorkomen dat je steeds dezelfde te zien krijgt;

  • We kunnen bijhouden of je op de advertenties klikt;

Voor de cookies die deze partijen voor advertentiedoeleinden plaatsen, verwijzen wij je naar de verklaringen op de websites van deze partijen. Omdat de verklaringen regelmatig kunnen wijzigen, raden wij je aan deze privacy- en cookieverklaringen regelmatig te raadplegen. De volgende partijen plaatsen op onze webwinkel cookies:

Browserinstellingen

Als je niet wilt dat websites cookies op jouw computer kunnen opslaan, pas dan je browserinstellingen aan. Je krijgt dan een waarschuwing voordat er cookies worden geplaatst. Je kunt je instellingen ook dusdanig aanpassen dat je browser alle cookies of alleen de cookies van derde partijen weigert. Je kunt cookies die al geplaatst zijn verwijderen. Let erop dat je de instellingen apart voor elke browser, apparaat en computer die je gebruikt moet aanpassen. Wij willen je erop attenderen dat als je geen gebruik wilt maken van cookies, wij helaas niet kunnen garanderen dat onze website goed werkt. Het kan zijn dat enkele functies van de website verloren gaan of dat je bepaalde pagina’s zelfs helemaal niet meer kunt zien. Daarnaast betekent het weigeren van cookies ook niet dat je geen advertenties meer te zien krijgt. De advertenties zijn dan alleen niet meer aangepast aan jouw interesses en worden vaker herhaald. Hoe je je instellingen kunt aanpassen, verschilt per browser. Klik op één van de onderstaande iconen om direct naar de handleiding van je browser te gaan of raadpleeg indien nodig de helpfunctie van je browser.

Wil je cookies van specifieke partijen uitzetten, dan kan dat via www.youronlinechoices.com.

Cookies verwijderen

Mocht je cookies willen verwijderen, dan kun je o.a. dit artikel bekijken voor uitleg hierover..

Het privacy beleid van De Wolf-Herreman

Met het gebruik van sommige cookies worden ook persoonsgegevens verwerkt zoals je hierboven hebt kunnen lezen. In onze privacyverklaring vind je meer informatie over hoe De Wolf-Herreman met jouw gegevens omgaat.

Dit cookiebeleid is laatst gewijzigd op 17mei 2018

BEL ONS

Tel: +32 (0) 16 90 56 56 | Fax: +32 (0) 16 90 56 59

MAIL ONS
OPENINGSUREN

Maa - Vrij: Op afspraak Zat: Op afspraak

MEER DAN 25 JAAR ERVARING

We geven u graag raad bij uw (ver)bouwplannen en de materiaal-keuze. Want voor ons staan hoge kwaliteit en persoonlijke service voor elke klant bovenaan.

Wij bieden u dan ook vakman-schap met garantie en helpen u vanzelfsprekend verder bij een eventueel probleem na de werk-zaamheden. Van onze service kunt u zeker zijn!

ONZE DIENSTEN

- Aanleg terrassen & opritten

- Plaatsing van buitenverlichting

- Omheiningen en poorten

- Tuinhuis, overkapping, carport

- Aan- en bijbouw, poolhouses, garages

- Grond-, Graaf- en funderingswerken

- Rioleringswerken

Volg ons
CONTACT GEGEVENS

DW|H Buitenaaleg

E. Van Der Veldestraat 64
3120 Tremelo

Tel: +32 (0) 16 90 56 56

david.de.wolf@dewolf-herreman.be

Erkenningsnr. 39716

Vacatures

- Arbeider - Bestrater / vloerder

- Zelfstandige - Bestrater / vloerder

MEER INFO? Klink hier

Geïnspireerd worden en als eerste op de hoogte zijn van nieuwe producten, events en handige tips? Volg dan onze social media kanalen! 

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Google+ Social Icon

© Created by De Wolf - Herreman BVBA     Erkenningsnr. 39716     all rights reserved.     Disclaimer  |  Beleid personen gegevens  |  Cookies  |  Algemene Voorwaarden