top of page

JE OPRIT, TERRAS OF TUIN LATEN AANLEGGEN? 

De Wolf-Herreman uit het Vlaams-Brabantse Tremelo biedt +25 jaar ervaring in de aanleg van opritten & terrassen in heel België. We zijn gespecialiseerd in het aanleggen van opritten, terrassen en parkings.

Wij leggen al meer dan 25 jaar verhardingen aan in allerhande materialen. Ook plaatsen wij tuinverlichting op maat. ​

Wij realiseren uw project van A tot Z, van grondwerken tot volledige tuinafwerking inclusief rioleringswerken. U kan op ons rekenen voor al uw klinkerwerken, tegelwerken, omgevingswerken, rioleringswerken, funderingswerken, tuinaanleg..

Ook voor kleinere opdrachten kan U bij ons terecht.

ERKEND AANNEMER

Wij zijn een erkende aannemer. We hebben een erkenning bij de overheid maar zijn ook voor de topmerken MarluxStoneline (Marshalls) en Stone & Style (Ebema) een gecertificeerde plaatser. Maar U kan natuurlijk ook voor een andere fabrikant van tegels en stenen kiezen zoals Sheys, Artstone, en nog anderen. alle kleuren, vormen en legpatronen zijn mogelijk voor uw terras en/of oprit. We maken graag tijd voor U vrij om U te helpen te kiezen.

ECOLOGISCHE BESTRATING

​Op zoek naar ecologische bestrating voor uw oprit, terras of tuin? Hier zijn de mogelijkheden ook uiteenlopend. Van waterdoorlatend tot water passerend klinkers of tegels. Soms dient er een waterafvoersysteem of afvoergoot geplaatst te worden of zelfs een infiltratiesysteem...

 

Advies nodig? Vraag naar de mogelijkheden voor uw oprit, terras en tuinpaden.

WE WERKEN MET KWALITEITSMERKEN:

STEEDS TOT
UW DIENST

We trachten U steeds zo goed mogelijk verder te helpen en te informeren. Hebt U vragen over de aanleg van terras en/of oprit, aarzel zeker niet... we helpen U graag verder.

CORRECTE MARKTPRIJZEN

Wij hanteren correcte marktprijzen. Wanneer U vergelijkt, verzeker U dat U de zelfde merken en type producten vergelijkt. Check eveneens de hoeveelheid en sterkte van de producten. Wij trachten U zo volledig mogelijk te informeren.

PROFESIONEEL
GEKWALIFICEERD

Door regelmatige bijscholing blijven wij op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen. Wij zijn een Marlux gecertificeerde plaatser.

bottom of page