top of page

AFSPRAAK MAKEN VOOR VRIJBLIJVENDE OFFERTE?

Onze offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wij streven naar kwaliteit en eerlijkheid daarom vinden we het belangrijk een gedetailleerde en zo compleet mogelijk offerte te bezorgen zonder verassingen op het einde van de rit.

 

We willen op de juiste manier werken, innovatief zijn, duurzaam maatwerk leveren voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Wij werken volgens de technische voorschriften van de fabrikanten en het technisch centrum bouw buildwise.

MAAK EEN AFSPRAAK HIER

01/

HOE BEREID IK MIJN AFSPRAAK VOOR?

  • Welke materialen wil je gebruiken of wat zie je graag? (Vorm, formaat, kleur, structuur, legpatroon)

  • Zoek eventueel enkele voorbeelden/foto's op van projecten die je mooi vind.

  • Maak een kleine schets van wat je voor ogen hebt.

  • Wil je iets met weinig onderhoud? of is eerder de prijs van belang of de uitsraling.

  • Weet je het echt niet, we adviseren je graag.

    ​Tip:
    Marlux en Stoneline hebben een eigen toonpark waar je inspiratie kan opdoen. Wens je een persoonlijke begeleiding en advies op maat regelen we graag voor jou de afspraak.

02/

AFSPRAAK AAN HUIS, OP KANTOOR OF ONLINE ?

Omdat wij jullie een optimaal service willen bieden, hebben wij nu 3 type afspraken voorzien.

Zo kan je zelf kiezen of je liever op kantoor komt, waar onze stalen assortiment toch wel ruimer is dan op verplaatsing. Verkiest je een afspraak bij jou thuis? Dan is dit eveneens perfect mogelijk. Zo kunnen wij goed de situatie inschatten en eventueel indien nodig technisch advies geven over wat wel en niet mogelijk is voor jou situatie en project. Maar dit kan perfect ook nog op een latere tijdstip.

In deze bijzonder tijden en om het voor iedereen zo veilig mogelijk te houden, kan er nu ook een video afspraak geregeld worden.

03/

WANNEER MAG JE ONZE OFFERTE VERWACHTEN?

Wij proberen altijd onze offertes zo snel mogelijk per mail te versturen. Echter in drukkere periodes of voor grotere projecten kan het soms iets langer duren. Heb je toch al iemand gekozen voor je project en onze offerte nog niet ontvangen, waarderen wij het dat je ons hiervan informeert zodat wij zo andere mensen misschien vlotter kunnen helpen.  Bedankt voor je begrip.

 

Onze mails belanden ook vaak in de ongewenste email folder, check daarom regelmatig deze folder ook om geen van onze e-mails te missen. Voeg ons eveneens toe als contact persoon in uw mail.

Aarzel niet om ons te contacteren om te checken of we je offerte al hadden verstuurd.

04/

ONS BEREIKEN

Wij zijn niet altijd op kantoor. We zijn vaak op de werf overdag en 's avonds op klanten afspraak. Reageren wij niet meteen op je mail of voor dringende zaken? Bel dan even, misschien hebben wij jou mail nog niet gezien.

bottom of page