top of page

Kies voor strak en ecologische bestrating

Bijgewerkt op: 4 dec. 2022

Tegels, klinkers of beton zijn perfect te combineren met bijbehorende traptreden, boordstenen en muurelementen. De combinatie zorgt zo voor de nodige rust op je terras of oprit. We gaan er graag mee aan de slag. Voor de aanleg van een tuin kunnen we de gekozen tegel of klinker combineren met kiezels. Het resultaat is zowel ecologisch als stijlvol.


Strakke uitstraling

Ben je op zoek naar een moderne tegel, die goed zou passen bij een modern huis. Groot formaat tegels vormen een perfecte match door hun strakke uitstraling en het grote formaat. Zulke grote tegels vragen wel om wat extra aandacht bij de plaatsing. Daarvoor schakel je dus best een professional in.”


Duurzame combinaties

De meeste tegels zijn niet waterdoorlatend. Om toch voor de nodige regenwaterinfiltratie te zorgen, gaan we creatief te werk. Een oplossing hiervoor is bijvoorbeeld om eerst strakke lijnen te leggen met de tegels. Daarrond werken we dan met kiezels. Zo kan regenwater toch goed infiltreren in de bodem. Je kan dus ook met een niet-waterdoorlatende tegel tot een ecologisch resultaat komen. Of er kan gebruik gemaakt worden van infiltratiekratten om het water te laten infiltreren in je eigen tuin.


Eenvoudig onderhoud

Naast de creatieve vrijheid hebben tegels van het topmerk Marlux bijvoorbeeld nog heel wat voordelen. Ze hebben slijtvaste tegels van topkwaliteit. Daarnaast zijn ze erg onderhoudsvriendelijk en vorstbestendig. Ook antislip, waardoor je niet snel zal uitglijden op je oprit of terras. Redenen genoeg dus om voor deze tegels te kiezen!


108 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page