top of page

WATERAFVOER- SYSTEMEN

Plannen om een verharding aan te leggen? Denk dan ook na over de juiste afvoergoten voor jouw project. Afvoergoten zorgen voor een betere en snellere afvoer van (regen)water.

Plannen om een verharding aan te leggen? Denk dan ook na over de juiste afvoergoten voor jouw project. Afvoergoten zorgen voor een betere en snellere afvoer van (regen)water. Ook het onderhoud van je terras verloopt makkelijker als je afvoergoten hebt. Zo houd je meer vrije tijd over om van je tuin en terras te genieten!


Haal kwalitatieve roostergoten in huis


Welke roostergoten kiezen voor je terras, oprit of tuin? Polyesterbeton is één van de meest resistente materialen voor gootelementen. Het is bestand tegen chemicaliën en wordt niet snel vuil dankzij de gladde wandstructuur. De vastklemmende roosters voor op je goten bestaan in gietijzer, galva, kunststof en inox.

Op zoek naar stijlvolle designafwatering voor je project? In navolging van het traditionele Galva-rooster is de Euroline Inox onbegrensd toepasbaar in de tuin. Het visuele effect dat gecreëerd wordt door de lengtestaven straalt pure klasse uit. Slimline is dan weer én discreet én zichtbaar mooi tegelijkertijd. Graag een natuurlijke en organische uitstraling voor je terras? Dan is het gietijzeren rooster van deEuroline Voronoï jouw match. Verken de mogelijkheden voor jouw project.

Project Gallerij

bottom of page