top of page

STEENKORVEN

Voor elke stijl tuin kunnen wij de prachtigste en meest kwalitatieve schanskorven leveren!

Grindkorven, schanskorven & Steenkorven


Bent u op zoek naar een nieuwe schutting of wilt u de inrichting van uw tuin een opfrisbeurt geven? Onze veelzijdige steenkorven zorgen ervoor dat u nog vele jaren kunt genieten van uw stijlvolle buitenruimte! U kunt ze bijvoorbeeld inzetten als erfafscheiding, bloembak, tuinhaard of als basis voor een sfeervolle zithoek buitenshuis. We begrijpen dat iedere tuin anders is. Daarom kunt u uw schanskorf bij ons helemaal aanpassen aan uw eigen smaak. Kies zelf de maat, de stenen om de korven te vullen en maak het geheel helemaal af met verschillende accessoires, zoals sfeervolle lampen of een prachtige waterval.

Een steenkorf is een duurzaam product. Omdat de stenen voor schanskorven natuurstenen zijn en net als de korf zelf niet slijten gaat het erg lang mee.


Eigenlijk krijgt u dus een natuurstenen schutting in uw tuin. Één van de vele voordelen van steenkorven is dat ze gemaakt zijn van natuurlijke materialen. De breukstenen kunnen bij het afbreken van de schanskorf schutting dus gewoon hergebruikt worden.

Gaat u verhuizen en wil u uw steenkorven schutting mee? Dit is eenvoudig. Haal alle breukstenen uit de schanskorf, verplaats de natuurstenen en de metalen korven naar de nieuwe locatie. Daar moet wel opnieuw een fundering gelegd worden voor uw natuursteen schutting.

Zodra de fundering ligt kunnen de korven erop en kunnen de steenkorf weer gevuld worden met breuksteen.

Project Gallerij

bottom of page