top of page

OMHEINING LAGE

Om je voor- of achtertuin netjes af te bakenen, kan je een lage tuinafsluiting laten plaatsen. Met zo’n lage tuinafscheiding zie je in één oogopslag waar jouw perceel begint en eindigt.

Waarom een lage tuinafsluiting plaatsen?

Er zijn diverse redenen om voor een lage tuinafsluiting te kiezen in plaats van een hoge afsluiting of andere afscheiding. Lage tuinafsluitingen zijn met name populair in voortuinen, maar ook in een achtertuin kan zo’n lage afsluiting de ideale uitkomst bieden:

  • Lage afsluiting in de voortuin: je kiest voornamelijk om praktische redenen voor een lage afsluiting in de voortuin. Zo zijn er bijvoorbeeld beperkingen op de maximale hoogte van een tuinafsluiting in de voortuin. Daarnaast wil je ook dat je woning er toegankelijk blijft uitzien, wat minder het geval is met een hoge afsluiting in de voortuin.

  • Lage afsluiting in de achtertuin: de redenen om voor een lage afsluiting te kiezen in de achtertuin zijn dan weer meestal persoonlijk. Misschien vind je het wel fijn om via je achtertuin met je buren in contact te komen, of wil je genieten van het mooie uitzicht dat je hebt vanuit je achtertuin.

Project Gallerij

bottom of page