top of page

KLINKERS

Bij ons kunt U terecht voor verschillende klinkerwerken zoals klinkers voor de tuin, klinkers voor het terras of voor de oprit.

Op deze pagina vinden jullie delen van onze projecten die afgewerkt zijn met klinkers. Op de hoofdpagina van de projecten kan U de volledige realisaties zien van A tot Z.


Welke klinkers kiezen

Klinkers zijn een perfecte oplossing voor het aanleggen van uw oprit, terras en tuinpaden. Met klinkers hebt u enorm veel mogelijkheden qua grootte, kleur en prijscategorie zodat er steeds wel een klinker is die bij uw project past. Wilt u klinkers plaatsen en bent u op zoek naar klinkers en prijzen? Bij ons kunt u terecht voor verschillende klinkerwerken zoals klinkers voor de tuin, klinkers voor het terras of voor de oprit. Daarnaast kunt u ook op ons rekenen voor bijhorend plaatsingsadvies.


Uitgebreide keuze aan klinkers

U kan kiezen uit een uitgebreid gamma aan klinkers, gaande van natuursteen klinkers, getrommelde klinkers, strakke betonklinkers, waterdoorlatende en water passerende klinkers en sierklinkers tot terrasklinkers en klinkers voor de oprit. Maar waarom zou u voor klinkers kiezen? Wel, ze zijn mooi, duurzaam én makkelijk te onderhouden. Bovendien is er een grote keuze aan kleuren waardoor u zeker een klinker vindt die bij u en uw woning past: grijze klinkers, zwarte klinkers, beige klinkers, genuanceerde klinkers, antraciet klinkers... Alles is mogelijk! U kunt met de kleuren spelen en de kleuren van uw tuinklinkers bijvoorbeeld combineren voor een prachtig en uniek effect. Ook kan U de klinkers combineren met een ander materiaal.


Gratis offerte klinkers

Natuurlijk zijn ook de klinker prijzen belangrijk bij het klinkers kopen. Maar ook de kwaliteit is niet onbelangrijk. Wij kunnen u een offerte op uw maat aanbieden met het nodige advies.

Project Gallerij

bottom of page