top of page

KANDLA (PLATINES)

Platines geven een karaktervolle uitstraling aan uw nieuwe oprit en zijn heel duurzaam.

Platines zijn vlakke kasseien die zeer populair zijn als bestrating voor de oprit en of paden. Dankzij de afgeplatte bovenkant zijn platines zeer comfortabel en veilig om over te lopen. Kortom, de charme van kasseien gecombineerd met het comfort van klinkers, dat zijn platines. Met hun tijdloze uitstraling passen ze zowel bij moderne als traditionele woningen.


Er bestaan twee soorten: Belgische en Indische platines. Indische platines heb je in het vierkant en rechhoekig. e Belgische platines zijn enkel in het vierkant verkrijgbaar en in de kleuren grijs en beige. De Indische platines zijn er in drie kleuren: grijs, zwart en multicolor. Een bekende soort is Kandla Grey, een duurzame zandsteen uit Indië die zijn faam te danken heeft aan zijn buitengewone hardheid.


De Kandla Grey is een platine uit zandsteen die ontgonnen wordt in India. Kandla Grey beschikt over een grijze hoofdtint, al kunnen er af en toe ook bruinbeige tinten worden waargenomen. Deze steensoort beschikt over een hardheid van 3 op de schaal van Mohs, wat deze zeer geschikt maakt voor de aanleg van uw terras en oprit.


Kandla is niet zo goedkoop... maar is karaktervol, zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk.Project Gallerij

bottom of page