top of page

BLOEMBAKKEN

Wil je bijvoorbeeld je bloemenperk mooi afwerken? Een bloemen of kruidenbak maken?

Door te werken met verschillende hoogtes en volumes creëer je ook een veelzijdig landschap in je tuin.


Wanneer je gebruik wilt maken van verhoogde plantvakken heb je de keuze uit verschillende materialen. Zowel aluminium als hout, (corten)staal, natuursteen, beton en keramische tegels komen hiervoor in aanmerking.

De totaalbeleving van je tuin wordt nog versterkt indien je de materiaalkeuze afstemt op elementen uit uw woning. Wilt je juist een speciaal accent in uw tuin of wat extra dynamiek, dan kiest je voor plantenbakken in een felle kleur of met een speciale vorm.


Verhoogde plantvakken of bloembakken kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Je kan de verhoogde plantvakken bijvoorbeeld doortrekken in een zitelement of integreren in de tuin om zo hoogteverschillen op te vangen. Plantenbakken komen bovendien vaak voor in kleine tuinen of stadstuinen om een extra dimensie te creëren.


Ook voor een kruiden- of groentetuin zijn deze verhoogde plantenbakken ideaal wat betreft gebruiksgemak. Je kan de bakken beplanten met siergrassen of vaste planten en eventueel aanvullen met een solitaire boom of struik.

Project Gallerij

bottom of page