top of page

BETON & XL TEGELS

Waarom kiezen voor betontegels? Wat zijn de voor en nadelen.

Betontegels zijn erg sterk en slijtvast en hebben hierdoor een hoge draagkracht. De prijs-kwaliteitverhouding van betontegels is goed. Betontegels zijn in vergelijking met keramische tegels of natuursteen tegels goed betaalbaar.


Beton is een duurzaam materiaal, wat minstens een aantal jaar meegaat en volledig recycleerbaar is. Daarnaast zijn betontegels goed bestand tegen vorst en zullen niet kapotvriezen in de winter. Bij betonnen terrastegels wordt het water afgevoerd en hierdoor is er weinig slipgevaar.


Betontegels vragen wel meer onderhoud dan bijvoorbeeld keramische tegels doordat vuil sneller binnendringt en vlekken zichtbaar kunnen worden. Ook worden deze anders opgevoegd.


Betontegels zijn in verschillende maten en uitvoeringen verkrijgbaar. Zo zijn er normale betontegels, geimpregneerde betontegels en betontegels met een coating,...


Op deze pagina vinden jullie delen van projecten die afgewerkt zijn met betontegels. Op de hoofdpagina van de projecten kan U de volledige realisaties zien.


Project Gallerij

bottom of page